מתכונים חמים

גלידת פקאן

מתכון מאת: נעמה קיסר,dnkeissar@walla.com
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

אגוזי פקאן (צילום: ShutterStock)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 100 גרם אגוזי פקאן סיני (חצי מהחבילה שמוכרים בסופר)
  • שמנת מתוקה רי'ץ- פרווה
  • 5 ביצים
  • 4 כפות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 4 כפות מייפל
  • תבנית מרובעת רגילה או עגולה.
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מפרידים את החלבונים והחלמונים.
  • 2. מקציפים במיקסר את חמשת החלבונים עם 4 כפות סוכר ו2 הסוכר וניל עד לקבלת קצף אחיד.
  • 3. מניחים את התערובת בצד. לאחר מכן, מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת.
  • 4. שופכים את תערובת החלבונים לתוך הקצפת ולזה מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב עד שהתערובת נהפכת אחידה.
  • לזה מוסיפים 4 כפות מייפל ומערבבים.
  • 5. שמים 6 פקאנים בערך בצד לקישוט בסוף. את שאר הפקאנים מרסקים עד לקבלת פירורים קטנים.
  • 6. את פירורי הפקאן מוסיפים לתערובת ומערבבים היטב היטב.
  • לאחר מכן שופכים את התערובת לתבנית מרובעת או עגולה (עגולה זה פשוט יותר יפה להגשה חותכים למשולשים) ואז מניחים את הפקאנים השלמים לקישוט.
  • 7. שמים במקפיא לכמה שעות, עדיף כמה שיותר אך גם לאחר 3-4 שעות היא כבר מתקשה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully