- 1. מפרידים את החלבונים והחלמונים.
-
- 2. מקציפים במיקסר את חמשת החלבונים עם 4 כפות סוכר ו2 הסוכר וניל עד לקבלת קצף אחיד.
-
- 3. מניחים את התערובת בצד. לאחר מכן, מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת.
-
- 4. שופכים את תערובת החלבונים לתוך הקצפת ולזה מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב עד שהתערובת נהפכת אחידה.
- לזה מוסיפים 4 כפות מייפל ומערבבים.
-
- 5. שמים 6 פקאנים בערך בצד לקישוט בסוף. את שאר הפקאנים מרסקים עד לקבלת פירורים קטנים.
-
- 6. את פירורי הפקאן מוסיפים לתערובת ומערבבים היטב היטב.
- לאחר מכן שופכים את התערובת לתבנית מרובעת או עגולה (עגולה זה פשוט יותר יפה להגשה חותכים למשולשים) ואז מניחים את הפקאנים השלמים לקישוט.
-
- 7. שמים במקפיא לכמה שעות, עדיף כמה שיותר אך גם לאחר 3-4 שעות היא כבר מתקשה.