סמיפרדו חלבה ופיסטוק

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה!
חלבה

מצרכים

  • 200 גר' פיסטוק קלוף וקלוי
  • 100 גר' חלבה

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים גס את הפיסטוקים.
  • 2. מפוררים את החלבה בעזרת מזלג ומוסיפים לפיסטוקים, מוסיפים לתערובת הסמי פרדו ומקפיאים.(מתכון בסיסי לסמיפרדו - משמאל)
  • 3. לפני שמגישים מעבירים ל-10 דקות למקרר, כדי שהמרקם לא יהיה קפוא מדי.
  • 4. מגישים עם תאנה טרייה קצוצה ונגיעה של סילאן

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully