- הכנת הקרם:
- 1. מרתיחים את החלב, השמנת והווניל.
-
- 2. מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים והסוכר.
-
- 3. יוצקים מהנוזל החם אל תערובת הסוכר והחלמונים ומחזירים לאש ל-2 דקות. לאחר מכן מסננים ומקררים למשך רבע שעה.
-
- 4. מוסיפים לקערה שוקולד לבן ולבסוף את החמאה.
-
- 6. מערבבים הכל ומכניסים לקרור.
-
- הכנת הבננות:
- 1. ממיסים את הסוכר עד שהוא הופך לקרמל.
-
- 2. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסה.
-
- 3. מוסיפים את הבננות, הרום, ומקפיצים כ- 2 דקות. מכבים את האש ומוסיפים את האגוז מוסקט.
-
- הכנת טופי:
- 1. ממיסים את הסוכר לקרמל.
-
- 2. מחממים את השמנת ומוסיפים אותה לקרמל.
-
- 3. מערבבים ומוסיפים את החמאה.
-
- 4. מקררים.
-
- הרכבת המנה:
-
- 1. מסדרים בתחתית הקערה בננות מקורמלות.
-
- 2. מזליפים מעליהן את הקרם.
-
- 3. מזליפים על הקרם את הקרם טופי.
-
- 4. מסדרים שורה נוספת של בננות.
-
- 5. מסיימים בקרם.
-
- 6. מקשטים בפירות יער ובעלי נענע.