פרפה קשיו ופירות
את הקינוח הזה יש להגיש בכלים שקופים, שהאורחים יראו כמה הוא יפה. אחר כך ידברו על כמה שהוא טעים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לתחתית:
- 1 כוס קשיו
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כף דבש
- 1/2 כוס מים
- לפרפה פירות:
- 2 כוסות פטל/דובדבן
- 3/4 כוס סירופ אגבה
אופן ההכנה
- 1. מכינים את התחתית: לערבב את החומרים במעבד מזון עד לקבלת מרקם סמיך. להעביר לגביעים ולהקפיא למשך 10 דקות.
- 2. מכינים את הפרפה: לערבב במעבד מזון עד לקבלת "סירופ" סמיך. לשפוך על קרם הקשיו ולהקפיא שוב למשך 20 דקות ולאכול.