פרפה קשיו ופירות
את הקינוח הזה יש להגיש בכלים שקופים, שהאורחים יראו כמה הוא יפה. אחר כך ידברו על כמה שהוא טעים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לתחתית:
 - 1 כוס קשיו
 - 1 כפית תמצית וניל
 - 1 כף דבש
 - 1/2 כוס מים
 - לפרפה פירות:
 - 2 כוסות פטל/דובדבן
 - 3/4 כוס סירופ אגבה
 
אופן ההכנה
- 1. מכינים את התחתית: לערבב את החומרים במעבד מזון עד לקבלת מרקם סמיך. להעביר לגביעים ולהקפיא למשך 10 דקות.
 - 2. מכינים את הפרפה: לערבב במעבד מזון עד לקבלת "סירופ" סמיך. לשפוך על קרם הקשיו ולהקפיא שוב למשך 20 דקות ולאכול.
 
