- 1. מכינים מוס גבינה: מקציפים את השמנת והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה. בקערה נפרדת, מערבבים את הגבינה עם הסוכר. מקפלים את הקצפת בעדינות לתערובת הגבינה עד לקבלת מוס חלק ואחיד.
-
- 2. מחפים את הדופן הפנימית של כל כוס בפרוסות תותים, וממלאים במוס כמעט עד למעלה. עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
-
- 3. מכינים קראמבל: מעבדים חמאה וסוכר בידיים או במעבד מזון, מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת פירורית. מפזרים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 15-10 דקות, עד שהפירורים מזהיבים קלות, בחום של 170 מעלות. מצננים.
-
- 4. מפזרים את הקראמבל על המוס ומגישים.
-
- 5. אפשר גם אחרת, במיוחד לעצלנים: מחליפים את הקראמבל בחצי כוס אגוזים גרוסים או ברס (אגוזי לוז מסוכרים וגרוסים - להשיג בחנויות המתמחות בקונדיטוריה), פצפוצי אורז מסוכרים או בפתיתי