פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טארט תותים וקרם שקדים

      31 מדרגים / 2.98 כוכבים

      טארט קרם שקדים ותותים (דנה מאירזון)
      טארט קרם שקדים ותותים (דנה מאירזון)

      מצרכים

      • 10 תותים פרוסים
      • חפיסת אבקת ג'לי תות שדה, מהולה במים רותחים
      • לבצק פריך:
      • 50 גרם חמאה
      • כף אבקת סוכר
      • 1 חלמון ביצה
      • 3/4 כוס קמח
      • כפית מחוקה של אבקת אפייה
      • לקרם שקדים:
      • 50 גרם חמאה רכה
      • 2 כפות אבקת סוכר
      • 50 גרם שקדים
      • 1 ביצה
      • כף קמח
      • לקרם וניל:
      • 1/2 מיכל שמנת מתוקה
      • 1/2 כוס חלב
      • 40 גרם אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק, ולשים עד לקבלת בצק אחיד (ולא מעבר לכך). מכניסים למקרר לחצי שעה.
      • 2. מכינים את קרם השקדים: במעבד מזון, טוחנים יחד את אבקת הסוכר והשקדים. מעבירים אותם למיקסר עם וו לישה ביחד עם החמאה ומערבלים במשך 3 דקות. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל. כעבור 2 דקות מוסיפים את הקמח.
      • 3. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו לעובי 3 מ"מ. מרפדים בו את תבנית הטארט ומכסים בקרם השקדים, עד 3/4 מגובה התבנית. אופים ב-170 מעלות כ-20 דקות ומצננים.
      • 4. מכינים את קרם הווניל: מקציפים במיקסר את כל החומרים עד לקבלת קצף יציב.
      • 5. מרכיבים את הטארט: מורחים על הפאי האפוי שכבה בעובי 1 ס"מ של קרם הווניל. מסדרים מעליו את פרוסות התות הטרי ויוצקים את הג'לי החמים. אפשר לקרר כשעה במקרר, או פשוט להסתער מיד.

      עוד מתכוני עוגות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -