- 1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק, ולשים עד לקבלת בצק אחיד (ולא מעבר לכך). מכניסים למקרר לחצי שעה.
-
- 2. מכינים את קרם השקדים: במעבד מזון, טוחנים יחד את אבקת הסוכר והשקדים. מעבירים אותם למיקסר עם וו לישה ביחד עם החמאה ומערבלים במשך 3 דקות. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל. כעבור 2 דקות מוסיפים את הקמח.
-
- 3. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו לעובי 3 מ"מ. מרפדים בו את תבנית הטארט ומכסים בקרם השקדים, עד 3/4 מגובה התבנית. אופים ב-170 מעלות כ-20 דקות ומצננים.
-
- 4. מכינים את קרם הווניל: מקציפים במיקסר את כל החומרים עד לקבלת קצף יציב.
-
- 5. מרכיבים את הטארט: מורחים על הפאי האפוי שכבה בעובי 1 ס"מ של קרם הווניל. מסדרים מעליו את פרוסות התות הטרי ויוצקים את הג'לי החמים. אפשר לקרר כשעה במקרר, או פשוט להסתער מיד.