- 1. להכנת מוס הגבינה: מניחים בקערה את השמנת המתוקה והפודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת רכה.
-
- 2. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה, הסוכר, סוכר הווניל ותמצית הווניל. מקפלים את תערובת הגבינה לקצפת בעדינות בעזרת מרית, עד לקבלת תערובת חלקה.
-
- 3. להרכבת המנה: מניחים פרוסות אפרסק ברצף על הדופן הפנימית של הכוסות האישית. ממלאים את הכוסות כמעט עד לקצה במוס הגבינה. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
-
- 4. להכנת הקראמבל לימון: מעבדים במעבד מזון את הביסקוויטים והלימון המגורר עד לקבלת תערובת גסה ולא אבקתית. ניתן להחליף 50 גרם מהביסקוויטים באגוזי מלך.
-
- 5. מפזרים את הקראמבל על המוס שבכוסות ומגישים. (ניתן להכין את הקינוחים מראש, לאחסנם במקרר ולפזר את הקראמבל סמוך להגשה).