פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      דואט חלבה ושוקולד

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      דואט מוס חלבה שוקולד (נמרוד סונדרס)
      דואט מוס חלבה שוקולד (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-10 מנות:
      • למוס שוקולד:
      • 100 גרם שוקולד מריר
      • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
      • 1 כפית אינסטנט פודינג וניל
      • לקרם חלבה:
      • 100 גרם ממרח חלבה
      • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
      • 1 כפית אינסטנט פודינג וניל
      • 150 גרם כדורוני שוקולד כמו קליק או שוקולד מריר מגורד
      • 100 גרם שוקולד מריר

      אופן ההכנה

      • 1. ממיסים שוקולד מריר.
      • 2. מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג להקצפה רכה (לא הקצפה מלאה).
      • 3. מקפלים פנימה את השוקולד מריר בעזרת מטרפה ידנית.
      • 4. מחממים את ממרח החלבה במיקרוגל כ- 15 שניות ומערבבים עם כפית למרקם חלק כמו ממרח (במידת הצורך יש לחמם בעוד 15 שניות נוספות).
      • 5. מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג להקצפה רכה.
      • 6. מקפלים פנימה את הממרח בעזרת מטרפה ידנית.
      • 7. מרכיבים: מוזגים עד חצי גובה הכוס מן המוס שוקולד מריר.
      • 8. מפזרים מעט קליקים קטנים או שוקולד מגורד.
      • 9. ממלאים בקרם חלבה כמעט עד שיא הגובה.
      • 10. מעל קרם החלבה מזלפים מעט שוקולד מומס. מעבירים למקרר לפחות לארבע שעות.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -