- 1. ממיסים שוקולד מריר.
-
- 2. מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג להקצפה רכה (לא הקצפה מלאה).
-
- 3. מקפלים פנימה את השוקולד מריר בעזרת מטרפה ידנית.
-
- 4. מחממים את ממרח החלבה במיקרוגל כ- 15 שניות ומערבבים עם כפית למרקם חלק כמו ממרח (במידת הצורך יש לחמם בעוד 15 שניות נוספות).
-
- 5. מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג להקצפה רכה.
-
- 6. מקפלים פנימה את הממרח בעזרת מטרפה ידנית.
-
- 7. מרכיבים: מוזגים עד חצי גובה הכוס מן המוס שוקולד מריר.
-
- 8. מפזרים מעט קליקים קטנים או שוקולד מגורד.
-
- 9. ממלאים בקרם חלבה כמעט עד שיא הגובה.
-
- 10. מעל קרם החלבה מזלפים מעט שוקולד מומס. מעבירים למקרר לפחות לארבע שעות.