מתכונים חמים

דואט חלבה ושוקולד

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה!
  • קל להכנה

דואט מוס חלבה שוקולד (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-10 מנות:
  • למוס שוקולד:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 1 כפית אינסטנט פודינג וניל
  • לקרם חלבה:
  • 100 גרם ממרח חלבה
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 1 כפית אינסטנט פודינג וניל
  • 150 גרם כדורוני שוקולד כמו קליק או שוקולד מריר מגורד
  • 100 גרם שוקולד מריר
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים שוקולד מריר.
  • 2. מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג להקצפה רכה (לא הקצפה מלאה).
  • 3. מקפלים פנימה את השוקולד מריר בעזרת מטרפה ידנית.
  • 4. מחממים את ממרח החלבה במיקרוגל כ- 15 שניות ומערבבים עם כפית למרקם חלק כמו ממרח (במידת הצורך יש לחמם בעוד 15 שניות נוספות).
  • 5. מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג להקצפה רכה.
  • 6. מקפלים פנימה את הממרח בעזרת מטרפה ידנית.
  • 7. מרכיבים: מוזגים עד חצי גובה הכוס מן המוס שוקולד מריר.
  • 8. מפזרים מעט קליקים קטנים או שוקולד מגורד.
  • 9. ממלאים בקרם חלבה כמעט עד שיא הגובה.
  • 10. מעל קרם החלבה מזלפים מעט שוקולד מומס. מעבירים למקרר לפחות לארבע שעות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully