וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מוס חלבה ושקדים

מתכון של עמרי בן-פרז, "קפולסקי".

מתכון מאת: mouse.co.il

שקדים  (מועצת הפירות). מערכת וואלה!
שקדים (מועצת הפירות)

מצרכים למתכון

  • 100 גרם חלבה גולמית
  • 100 גרם שקדים קלופים
  • 6 חלמונים בטמפרטורת החדר
  • 100 גרם סוכר
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. קולים את השקדים על מחבת עד שיזהיבו. מצננים וטוחנים במעבד מזון.
  • 2. מוסיפים לשקדים הטחונים במעבד המזון את החלבה וטוחנים עד לקבלת עיסה הומוגנית. מעבירים את העיסה לקערה.
  • 3. מקציפים במיקסר את החלמונים עם 50 גרם סוכר ומקפלים בזהירות לתוך עיסת החלבה.
  • 4. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר שנותר ומקפלים שוב לתוך העיסה.
  • 5. שמים בקערות אישיות ומעבירים למקפיא למשך כשעה. אחר כך מעבירים למקרר למשך כחצי שעה ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully