מתכונים חמים

מוס חלבה ושקדים

מתכון של עמרי בן-פרז, "קפולסקי".

מתכון מאת: mouse.co.il
  • קל להכנה

שקדים (מועצת הפירות) (צילום: מערכת וואלה!)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 100 גרם חלבה גולמית
  • 100 גרם שקדים קלופים
  • 6 חלמונים בטמפרטורת החדר
  • 100 גרם סוכר
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. קולים את השקדים על מחבת עד שיזהיבו. מצננים וטוחנים במעבד מזון.
  • 2. מוסיפים לשקדים הטחונים במעבד המזון את החלבה וטוחנים עד לקבלת עיסה הומוגנית. מעבירים את העיסה לקערה.
  • 3. מקציפים במיקסר את החלמונים עם 50 גרם סוכר ומקפלים בזהירות לתוך עיסת החלבה.
  • 4. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר שנותר ומקפלים שוב לתוך העיסה.
  • 5. שמים בקערות אישיות ומעבירים למקפיא למשך כשעה. אחר כך מעבירים למקרר למשך כחצי שעה ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully