מאפינס גבינה פירורים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/2 1 כוסות קמח מלא
- 1/2 כוס שיבולת שועל דקה
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1/2 כפית מלח
- 1/3 כוס סוכר קנים אורגני
- 1/3 כוס שמן חמניות
- 50 גרם טופו רך
- 1/2 כוס חלב סויה/חלב צמחי אחר
- לתערובת הגבינה:
- 200 גר' גבינת טופו
- 5 כפות סוכר
- 1 כפית קמח טפיוקה
- לפירורים:
- 50 גרם פתי בר אורגני מקמח מלא
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. מנפים קמח לקערה ומערבבים עם שאר החומרים היבשים.
- 3. טוחנים בבלנדר את כל הטופו, החלב והשמן.
- 4. מרסקים את הביסקוויטים לפירורים.
- 5. מוזגים את התערובת הרטובה ליבשה ומאחדים.
- 6. מערבבים גבינת טופו עם סוכר וטפיוקה.
- 7. מוזגים את התערובת לתבנית שקעים, ובכל שקע מניחים כף גדושה של תערובת גבינה. מפזרים פירורי ביסקוויט.
- 8. אופים בשליש התחתון של התנור במשך 25 דקות.
- 9. מצננים ושומרים בקירור.