פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מאפינס גבינה פירורים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מאפינס גבינה פירורים (ברני ארדוב)
      מאפינס גבינה פירורים (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • 1/2 1 כוסות קמח מלא
      • 1/2 כוס שיבולת שועל דקה
      • 1 כפית אבקת אפיה
      • 1/2 כפית מלח
      • 1/3 כוס סוכר קנים אורגני
      • 1/3 כוס שמן חמניות
      • 50 גרם טופו רך
      • 1/2 כוס חלב סויה/חלב צמחי אחר
      • לתערובת הגבינה:
      • 200 גר' גבינת טופו
      • 5 כפות סוכר
      • 1 כפית קמח טפיוקה
      • לפירורים:
      • 50 גרם פתי בר אורגני מקמח מלא

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. מנפים קמח לקערה ומערבבים עם שאר החומרים היבשים.
      • 3. טוחנים בבלנדר את כל הטופו, החלב והשמן.
      • 4. מרסקים את הביסקוויטים לפירורים.
      • 5. מוזגים את התערובת הרטובה ליבשה ומאחדים.
      • 6. מערבבים גבינת טופו עם סוכר וטפיוקה.
      • 7. מוזגים את התערובת לתבנית שקעים, ובכל שקע מניחים כף גדושה של תערובת גבינה. מפזרים פירורי ביסקוויט.
      • 8. אופים בשליש התחתון של התנור במשך 25 דקות.
      • 9. מצננים ושומרים בקירור.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -