- 1. מחממים תנור ל- 180 מעלות צלסיוס.
-
- 2. בקערת מיקסר מערבבים היטב חמאה וסוכר ומקציפים כחמש דקות עד לתערובת תפוחה, בהירה ואוורירית.
-
- 3. מוסיפים את הביצים בהדרגה - מוסיפים ביצה אחת ומערבבים היטב ורק אז מוסיפים את השניה ומערבבים היטב.
-
- 4. לקערה שניה מנפים קמח, אבקת אפיה ומלח.
-
- 5. מוסיפים לתערובת החמאה והביצים את תערובת הקמח והחלב לסירוגין - תחילה שליש מכמות הקמח ומחצית החלב ושוב. מסיימים בשליש מכמות הקמח.
-
- 6. מערבבים רק עד אשר התערובת אחידה. ערבוב יתר יתן תוצאה דביקה וכבדה.
-
- 7. מחלקים ל-12 שקעי תבנית מאפינס עם או בלי עטרות נייר.
- אופים כ- 20 דקות.
-
- 8. לציפוי השוקולד: ממיסים 100 גר' שוקולד וכף חמאה.