מאפינס בננה, שוקולד ופקאן
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 1/2 כוסות סוכר חום
- 100 גרם חמאה מומסת
- 2 ביצים
- 2 כוסות קמח תופח
- 1/3 כוס חלב בננה
- 100 גר' שוקולד מריר משובח, מגורר
- 100 גרם אגוזי פקאן גרוסים גס
- 3 בננות בשלות מעוכות למחית
- 3 כפות סוכר וכף קינמון, מעורבבים
אופן ההכנה
- 1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- 2. מערבבים בקערה את הסוכר והביצים. מוסיפים את החמאה המומסת תוך כדי בחישה.
- 3. מוסיפים לתערובת את הקמח וחלב הבננה לסרוגין, תוך כדי בחישה עד לקבלת תערובת אחידה.
- 4. מוסיפים את האגוזים, השוקולד והבננות ובוחשים.
- 5. יוצקים לתבנית מאפינס, מפזרים מעט מתערובת הסוכר ואופים כ 45 דקות.
- * אפשר להוסיף לתערובת גם קוקוס טחון או חלבה מפוררת (כ 50 גר').