כיפות שוקולד במילוי סורבה מנגו וקוקוס
קינוח טבעוני וצבעוני של מסעדת טאבולה
קינוחים טבעוניים מסעדת טאבולה (צילום: אפיק גבאי)
מחשבון המרות
- ל-12 יחידות:
- לכיפות :
- 100 גרם שוקולד מריר
- 1 כף שמן
- מלית :
- סורבה פירות טבעי של מנגו וקוקוס
- 1. ממיסים את השוקולד על בן מארי ומוסיפים את השמן תוך כדי ערבוב בהדרגה.
- 2. יוצקים לתוך תבנית סיליקון (8 עיגולים) את השוקולד המומס ומקררים למשך חצי דקה. את השארית שופכים לכלי וחוזרים על הפעולה בשנית עד להיווצרות שכבה דקה של שוקולד.
- 3. מכניסים את תבניות הסיליקון למקפיא עד להתגבשות השוקולד.
- 4. במקביל מפשירים את הסורבה עד למצב שניתן למזוג אותו. יוצקים את הסורבה לתוך כיפות השוקולד ומקפיאים בשנית למשך 24 שעות לפחות. מגישים.
- הצעת הגשה: מפשירים סורבה פסיפלורה תוך כדי ערבוב מוזגים לצלחת עמוקה מניחים במרכז הצלחת 2 כיפות שוקולד (אחת מכל סוג) ומעטרים בדובדבני אמרנה.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה