פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כיפות שוקולד במילוי סורבה מנגו וקוקוס

      קינוח טבעוני וצבעוני של מסעדת טאבולה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קינוחים טבעוניים מסעדת טאבולה (אפיק גבאי)
      קינוחים טבעוניים מסעדת טאבולה (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-12 יחידות:
      • לכיפות :
      • 100 גרם שוקולד מריר
      • 1 כף שמן
      • מלית :
      • סורבה פירות טבעי של מנגו וקוקוס

      אופן ההכנה

      • 1. ממיסים את השוקולד על בן מארי ומוסיפים את השמן תוך כדי ערבוב בהדרגה.
      • 2. יוצקים לתוך תבנית סיליקון (8 עיגולים) את השוקולד המומס ומקררים למשך חצי דקה. את השארית שופכים לכלי וחוזרים על הפעולה בשנית עד להיווצרות שכבה דקה של שוקולד.
      • 3. מכניסים את תבניות הסיליקון למקפיא עד להתגבשות השוקולד.
      • 4. במקביל מפשירים את הסורבה עד למצב שניתן למזוג אותו. יוצקים את הסורבה לתוך כיפות השוקולד ומקפיאים בשנית למשך 24 שעות לפחות. מגישים.
      • הצעת הגשה: מפשירים סורבה פסיפלורה תוך כדי ערבוב מוזגים לצלחת עמוקה מניחים במרכז הצלחת 2 כיפות שוקולד (אחת מכל סוג) ומעטרים בדובדבני אמרנה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -