כיפות שוקולד במילוי סורבה מנגו וקוקוס

קינוח טבעוני וצבעוני של מסעדת טאבולה

מתכון מאת: מערכת וואלה!
קינוחים טבעוניים מסעדת טאבולה. אפיק גבאי
קינוחים טבעוניים מסעדת טאבולה

מצרכים

  • ל-12 יחידות:
  • לכיפות :
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף שמן
  • מלית :
  • סורבה פירות טבעי של מנגו וקוקוס

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את השוקולד על בן מארי ומוסיפים את השמן תוך כדי ערבוב בהדרגה.
  • 2. יוצקים לתוך תבנית סיליקון (8 עיגולים) את השוקולד המומס ומקררים למשך חצי דקה. את השארית שופכים לכלי וחוזרים על הפעולה בשנית עד להיווצרות שכבה דקה של שוקולד.
  • 3. מכניסים את תבניות הסיליקון למקפיא עד להתגבשות השוקולד.
  • 4. במקביל מפשירים את הסורבה עד למצב שניתן למזוג אותו. יוצקים את הסורבה לתוך כיפות השוקולד ומקפיאים בשנית למשך 24 שעות לפחות. מגישים.
  • הצעת הגשה: מפשירים סורבה פסיפלורה תוך כדי ערבוב מוזגים לצלחת עמוקה מניחים במרכז הצלחת 2 כיפות שוקולד (אחת מכל סוג) ומעטרים בדובדבני אמרנה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully