- 1. יוצקים לסיר את החלב או המים, מוסיפים את הסוכר, החמאה והמלח ומביאים לרתיחה.
-
- 2. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב, עד שמתקבל בצק אחיד.
-
- 3. מסירים מהאש ומעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה. מערבלים 5-4 דקות במהירות בינונית, כדי שהבצק הצטנן.
-
- 4. מוסיפים את הביצים, כל אחת בנפרד. אחרי הוספת כל ביצה מערבלים היטב.
-
- 5. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים נחשים ארוכים על תבנית. מעבירים למקפיא לשעה.
-
- 6. להכנת רוטב השוקולד, בסיר קטן מחממים את השמנת ומוסיפים את השוקולד וריבת החלב. מערבבים לקבלת רוטב אחיד ומסירים מהאש.
-
- 7. להגשה, בסיר גדול מחממים שמן תירס או קנולה ומטגנים קפוא, הישר מהמקפיא, עד הזהבה עמוקה. בעזרת כף מחוררת מעבירים לנייר סופג ומצפים בסוכר. מגישים מיד ובצד רוטב השוקולד.
-
- שימו לב: אפשר לזלף ישר לתוך השמן מבלי להכניס למקפיא.