- 1. יוצקים לסיר את החלב או המים, מוסיפים את הסוכר, החמאה והמלח ומביאים לרתיחה. 
- 
- 2. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב, עד שמתקבל בצק אחיד. 
- 
- 3. מסירים מהאש ומעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה. מערבלים 5-4 דקות במהירות בינונית, כדי שהבצק הצטנן. 
- 
- 4. מוסיפים את הביצים, כל אחת בנפרד. אחרי הוספת כל ביצה מערבלים היטב. 
- 
- 5. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים נחשים ארוכים על תבנית. מעבירים למקפיא לשעה. 
- 
- 6. להכנת רוטב השוקולד, בסיר קטן מחממים את השמנת ומוסיפים את השוקולד וריבת החלב. מערבבים לקבלת רוטב אחיד ומסירים מהאש. 
- 
- 7. להגשה, בסיר גדול מחממים שמן תירס או קנולה ומטגנים קפוא, הישר מהמקפיא, עד הזהבה עמוקה. בעזרת כף מחוררת מעבירים לנייר סופג ומצפים בסוכר. מגישים מיד ובצד רוטב השוקולד. 
- 
- שימו לב: אפשר לזלף ישר לתוך השמן מבלי להכניס למקפיא.