- 1. בסיר קטן מבשלים את החמאה והמים ומביאים לרתיחה.
-
- 2. מוסיפים את הקמח והסוכר, ומבשלים תוך כדי בחישה עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר. מסירים מהאש ומצננים מעט.
-
- 3. מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים כ-5 דקות, עד לצינון התערובת.
-
- 4. מוסיפים את הביצים אחת אחת ובוחשים היטב אחרי כל הוספה.
-
- 5. מחממים שמן לטיגון עמוק, ומעבירים את התערובת לתוך שק זילוף עם צנתר משונן ורחב.
-
- 6. מותחים מעל הסיר חוט שפגאט. מזלפים לתוך השמן החם חתיכות מהבצק וחותכים בעזרת החוט המתוח. מטגנים עד שהבצק יזהיב. מטגנים כך את יתר הבצק.
-
- 7. מוציאים ומעבירים לנייר סופג. מפזרים סוכר וקינמון.
-
- 8. להכנת הגנאש: מניחים בתוך סיר קטן חלב ושמנת, מביאים לרתיחה. מורידים מהאש, מניחים בקערה עמידה בחום את השוקולד.
-
- 9. יוצקים מעל את הנוזל החם, מכסים ל-3 דקות בניילון נצמד, לאחר 3 דקות מורידים את הכיסוי, מערבבים בעזרת מטרפה למסה הומוגנית ומגישים חם לצד הצ'ורוס.