- 1. מועכים את תפו"א למחית כמו פירה, מערבבים עם מחית תפו"א את שאר החומרים (לפי הסדר) במיקסר עד שמתקבל מרקם אחיד.
-
- 2. מקררים, דוגמים כף מן המחית ויוצורים כדור. לאחר יצירת הכדור יש ליצור שקע על מנת למלא בו את מילוי ריבת השזיפים.
-
- 3. ממלאים את הכדורים בריבת שזיפי פובידל, אוטמים אותם ומקפיאים למשך שעה וחצי.
-
- 4. לאחר ההקפאה מטגנים את כדורי הבצק בשמן עמוק עד שמזהיבים ולא יותר מדקה אחת.
-
- 5. ההגשה: מזליפים 2 כפות של שמנת חמוצה בתוך קערית או כוס מרטיני, מניחים 4 בייבי סופגניות מטוגנות ומקשטים עם כף רוטב פרות יער וכף מיץ תפוזים ומגישים מוסיפים זיקוק קל של אבקת סוכר.