חטיף שוקולד ופירות יבשים

אורלי פלאי ברונשטיין מכינה ספיישל חגיגי: רוקי רוד - חטיף שוקולד מריר משובץ בשפע אגוזים ופירות יבשים

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה!
חטיף פירות יבשים של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
חטיף פירות יבשים של אורלי פלאי

מצרכים

  • לתבנית חד פעמית קטנה:
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כפות דבש (אפשר גם בלעדיו אבל הוא מוסיף אלסטיות נעימה, וגם מתיקות)
  • 200 גרם תערובת פירות יבשים שלמים או קצוצים גס לפי מה שאוהבים: אנחנו השתמשנו במשמשים, חמוציות, קלמנטינות, תותים ושזיפים
  • 200 גרם תערובת שקדים ואגוזים קלויים קלות או מקורמלים שלמים או קצוצים גס אפשר פקאנים ובוטנים מסוכרים

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים דבש, שוקולד וחמאה במיקרו או בסיר למרקם חלק ואחיד.
  • 2. יוצקים את השוקולד לתבנית חד פעמית קטנה ומפזרים מלמעלה את הפירות והיבשים והאגוזים ואם רוצים טובלים אותם מעט בשוקולד או שמשאירים חשופים למראה יפה במיוחד.
  • 3. מכסים בניילון ומקררים שעתיים. לפני ההגשה חותכים לקוביות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully