חטיף שוקולד ופירות יבשים
אורלי פלאי ברונשטיין מכינה ספיישל חגיגי: רוקי רוד - חטיף שוקולד מריר משובץ בשפע אגוזים ופירות יבשים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לתבנית חד פעמית קטנה:
- 300 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם חמאה
- 2 כפות דבש (אפשר גם בלעדיו אבל הוא מוסיף אלסטיות נעימה, וגם מתיקות)
- 200 גרם תערובת פירות יבשים שלמים או קצוצים גס לפי מה שאוהבים: אנחנו השתמשנו במשמשים, חמוציות, קלמנטינות, תותים ושזיפים
- 200 גרם תערובת שקדים ואגוזים קלויים קלות או מקורמלים שלמים או קצוצים גס אפשר פקאנים ובוטנים מסוכרים
אופן ההכנה
- 1. ממיסים דבש, שוקולד וחמאה במיקרו או בסיר למרקם חלק ואחיד.
- 2. יוצקים את השוקולד לתבנית חד פעמית קטנה ומפזרים מלמעלה את הפירות והיבשים והאגוזים ואם רוצים טובלים אותם מעט בשוקולד או שמשאירים חשופים למראה יפה במיוחד.
- 3. מכסים בניילון ומקררים שעתיים. לפני ההגשה חותכים לקוביות.