פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ממתק שוקולד קוקוס

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ממתק שוקולד וקוקוס (נמרוד סונדרס)
      ממתק שוקולד וקוקוס (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • לשכבת הקוקוס:
      • כוס קוקוס טחון
      • חצי כוס חלב קוקוס
      • חצי כוס שמנת מתוקה
      • 4 כפות חלב מרוכז
      • 2 כפות סוכר
      • תכולה של חצי מקל וניל (לא חובה)
      • לשכבת השוקולד:
      • 300 גרם שוקולד מריר
      • 150 מ"ל שמנת מתוקה
      • כף נוטלה (לא חובה)

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את שכבת הקוקוס: מרתיחים בסיר קטן שמנת מתוקה וחלב קוקוס. מוסיפים את הקוקוס, הסוכר והחלב המרוכז, מערבבים היטב ומבשלים על להבה נמוכה עד שהנוזלים נספגים בקוקוס ומתקבלת עיסה סמיכה. משהים לעשר דקות.
      • 2. יוצקים את עיסת הקוקוס לתבנית שקעים מסיליקון, או תבנית סיליקון שמיועדת לקרח, או למנג'טים קטנים. מעבירים להקפאה.
      • 3. בינתיים מכינים את שכבת השוקולד: ממיסים על בן-מרי (קערה המונחת על סיר מים רותחים), או במיקרו, שוקולד מריר ושמנת. מצננים לטמפ' החדר.
      • 4. מוציאים מהמקפיא את תחתיות הקוקוס, יוצקים עליהן את תערובת השוקולד ומחזירים למקפיא.
      • 5. מוציאים מהמקפיא כחמש דקות לפני ההגשה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -