- 1. מכינים את שכבת הקוקוס: מרתיחים בסיר קטן שמנת מתוקה וחלב קוקוס. מוסיפים את הקוקוס, הסוכר והחלב המרוכז, מערבבים היטב ומבשלים על להבה נמוכה עד שהנוזלים נספגים בקוקוס ומתקבלת עיסה סמיכה. משהים לעשר דקות.
-
- 2. יוצקים את עיסת הקוקוס לתבנית שקעים מסיליקון, או תבנית סיליקון שמיועדת לקרח, או למנג'טים קטנים. מעבירים להקפאה.
-
- 3. בינתיים מכינים את שכבת השוקולד: ממיסים על בן-מרי (קערה המונחת על סיר מים רותחים), או במיקרו, שוקולד מריר ושמנת. מצננים לטמפ' החדר.
-
- 4. מוציאים מהמקפיא את תחתיות הקוקוס, יוצקים עליהן את תערובת השוקולד ומחזירים למקפיא.
-
- 5. מוציאים מהמקפיא כחמש דקות לפני ההגשה.