- 1. ממיסים שוקולד ושמנת מתוקה על אדים או במיקרו על עוצמה נמוכה. מערבבים לקבלת קרם חלק. 
- 
- 2. מכסים את התערובת בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשלוש שעות. (הממהרים יכולים לזרז את התהליך ולהעביר למקפיא לשעה). 
- מקציפים את התערובת כשהיא קרה מאד עד שמתקבל מוס יציב.
- 
- 3. מכינים גנאש: ממיסים שוקולד ושמנת מתוקה על אדים או במיקרו על עוצמה נמוכה. מערבבים לקבלת קרם חלק.
- 
- 4. מכינים טראפלס: שוברים את השוקולד לקוביות קטנות ומניחים בקערה. 
- 
- 5. מביאים שמנת לסף רתיחה. שופכים את השמנת הרותחת על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מניחים במקרר ל-3 שעות.
- 
- 6. מהתערובת הקרה יוצרים כדורים וטובלים באבקת קקאו. מחזירים למקרר למשך שעה.
- 
- 7. מרכיבים את המנה: מניחים בתחתית גביע או כוס 4-5 טראפלס, מעל יוצקים מוס שוקולד ולבסוף, גנאש שוקולד.
- מעבירים למקרר לשעה או למקפיא לרבע שעה.
- 
- גיוונים:
-  אפשר להוסיף לטראפלס אלכוהול.
-  אפשר להוסיף למוס כף נוטלה.
-  אפשר להוסיף שכבות של פירות יער, אגוזים, או שוקולד לבן מגורר.
-  אפשר להוסיף למעלה שוקולד איכותי מגורר, מכל סוג שאוהבים.