- 1. מרפדים תבנית עגולה (26 ס"מ) בניר אפיה ומשמנים את התחתית והדפנות.
-
- 2. מכינים את הבסיס: שמים במעבד מזון את הביסקוויטים והסוכר וטוחנים דק. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים. משטחים את הבסיס על תחתית התבנית ומהדקים היטב בעזרת האצבעות.
-
- 3. שמים בקערת המערבל את הגבינות, השמנת, הסוכר, והווניל ומערבלים לתערובת אחידה.
-
- 4. ממיסים במיקרו את השוקולד הלבן עם 2 כפות חלב ומוסיפים לתערובת הגבינות.
-
- 5. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מקפלים בעדינות אל תערובת הגבינות.
-
- 6. יוצקים את התערובת על בסיס הביסקוויטים ומכניסים את העוגה למקרר לכמה שעות, עד שהיא מתייצבת.
-
- 7. מפזרים למעלה פתיתי שוקולד לבן ומעט קינמון.