פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לחם ממולא גבינות

      לוקחים את החומרים הכי פשוטים - כיכר לחם, גבינות, פטריות, בצל ותרד ומכינים מהם נפלאות. אבי ביטון, השף של מסעדת "אדורה" מסדר לכם ארוחת בוקר נהדרת.

      5 מדרגים / 3.38 כוכבים

      מצרכים

      • כיכר לחם שחור אחיד
      • סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
      • 1 בצל גדול פרוס דק
      • 5 שיני שום קצוץ
      • 3 כוסות תרד טרי קצוץ
      • 2 ביצים
      • 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
      • 100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
      • 200 גבינת פטה מפוררת
      • מלח
      • פלפל
      • 6 כפות שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את קצה הלחם ומרוקנים את הלחם מהפנים הרך. שומרים את הרך של הלחם.
      • 2. מחממים מחבת, ומטגנים בה במשך 3 דקות את הבצל, הפטריות, השום והתרד, ומתבלים בפלפל ובמעט מלח. מצננים.
      • 3. קוצצים את הרך של הלחם, ומערבבים לתוכו את כל החומרים. ממלאים את הלחם בתערובת, סוגרים עם הקצה החתוך, עוטפים בנייר כסף, ואופים בתנור בחום המקסימלי מעלות כ-20 דקות.
      • 4. מגישים לצד סלט עגבניות טרי.

      עוד מתכוני לחמים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -