לחם ממולא גבינות
לוקחים את החומרים הכי פשוטים - כיכר לחם, גבינות, פטריות, בצל ותרד ומכינים מהם נפלאות. אבי ביטון, השף של מסעדת "אדורה" מסדר לכם ארוחת בוקר נהדרת.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- כיכר לחם שחור אחיד
- סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
- 1 בצל גדול פרוס דק
- 5 שיני שום קצוץ
- 3 כוסות תרד טרי קצוץ
- 2 ביצים
- 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
- 100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
- 200 גבינת פטה מפוררת
- מלח
- פלפל
- 6 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- 1. חותכים את קצה הלחם ומרוקנים את הלחם מהפנים הרך. שומרים את הרך של הלחם.
- 2. מחממים מחבת, ומטגנים בה במשך 3 דקות את הבצל, הפטריות, השום והתרד, ומתבלים בפלפל ובמעט מלח. מצננים.
- 3. קוצצים את הרך של הלחם, ומערבבים לתוכו את כל החומרים. ממלאים את הלחם בתערובת, סוגרים עם הקצה החתוך, עוטפים בנייר כסף, ואופים בתנור בחום המקסימלי מעלות כ-20 דקות.
- 4. מגישים לצד סלט עגבניות טרי.