לחם ממולא גבינות

לוקחים את החומרים הכי פשוטים - כיכר לחם, גבינות, פטריות, בצל ותרד ומכינים מהם נפלאות. אבי ביטון, השף של מסעדת "אדורה" מסדר לכם ארוחת בוקר נהדרת.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!

מצרכים

  • כיכר לחם שחור אחיד
  • סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
  • 1 בצל גדול פרוס דק
  • 5 שיני שום קצוץ
  • 3 כוסות תרד טרי קצוץ
  • 2 ביצים
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
  • 100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • 200 גבינת פטה מפוררת
  • מלח
  • פלפל
  • 6 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את קצה הלחם ומרוקנים את הלחם מהפנים הרך. שומרים את הרך של הלחם.
  • 2. מחממים מחבת, ומטגנים בה במשך 3 דקות את הבצל, הפטריות, השום והתרד, ומתבלים בפלפל ובמעט מלח. מצננים.
  • 3. קוצצים את הרך של הלחם, ומערבבים לתוכו את כל החומרים. ממלאים את הלחם בתערובת, סוגרים עם הקצה החתוך, עוטפים בנייר כסף, ואופים בתנור בחום המקסימלי מעלות כ-20 דקות.
  • 4. מגישים לצד סלט עגבניות טרי.
  • לחמניות גבינה אווריריות מקמח טפיוקה

  • הבורקס של סבתא מריקה

  • לחמניות חלב וקשקבל

  • קרקר זרעי פשתן ושקדים

  • מנקיש זעתר

  • חלת תאנים ושמן זית

  • פיתות מקמח כוסמין

  • לחמניות באן

  • גוז'אר (Gougères)

  • קראנץ עגבניות מיובשות ומנצ'גו

  • לחם נתלש עם עשבי תיבול

  • לחם פורים

  • לחמניות סוכר וקינמון

  • קובנה פסטו

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully