וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בורקיטס במילוי גבינה בולגרית

למה לקנות בורקס אם אפשר להכין בבית במהירות האור? נעמה נויהאוז אופה בורקיטס פריכים לשבועות עם גבינה בולגרית ועוד הפתעה קטנה.

מתכון מאת: נעמה נויהאוז, מערכת וואלה

בורקיטס גבינה של נעמה נויהאוז. נמרוד סונדרס
בורקיטס גבינה של נעמה נויהאוז

מצרכים למתכון

  • לכ-30 בורקיטס:
  • לבצק:
  • 140 גר' קמח (1 כוס)
  • 100 גר' חמאה רכה
  • 100 גר' שמנת חמוצה
  • 1 כפית סוכר
  • למילוי:
  • 60 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות קטנות
  • 15 זיתים ירוקים ללא גלעינים חתוכים לשתיים
  • ביצה טרופה למריחה והדבקה
  • זעתר לזרייה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • 2. לשים את כל חומרי הבצק בקערה עד קבלת בצק רך ונעים.
  • נותנים לבצק לנוח במקרר חצי שעה לפחות.
  • 3. מוציאים את הבצק מהמקרר, ומרדדים לעובי של כ-3 מ"מ.
  • 4. קורצים עיגולים בעזרת חותכן עוגיות או כוס (כ-6 ס"מ קוטר).
  • 5. מורחים ביצה בשולי העיגולים. שמים קוביית בולגרית וחצי זית באמצע כל עיגול. מקפלים באמצע וסוגרים היטב. מהדקים את שולי הבורקיטס בעזרת שיני מזלג. מורחים בביצה טרופה, ומפזרים מעט זעתר.
  • 6. אופים כרבע שעה עד להזהבה קלה.
  • 7. אוכלים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully