- 1. מערבבים את המים עם המלח והסוכר.
-
- 2. פורסים את החמאה לקוביות ואז לפרוסות דקות. מערבבים את פרוסות החמאה עם הקמח ביד.
-
- 3. מעבירים לקערת המיקסר ובעזרת וו לישה לשים 2 דקות.
-
- 4. מוסיפים את המים וממשיכים לעבד לבצק אחיד עם מעט גושי חמאה קטנים.
-
- 5. מוציאים את הבצק מן הקערה, משטחים לריבוע, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כ-3 שעות.
-
- 6. מכינים את המילוי: חותכים את הסלק לקוביות קטנות בגודל:1X1 ס"מ.
-
- 7. מערבבים את כל חומרי המלית פרט לגבינה (כדי שלא תוכתם מהסלק). את הגבינה מוסיפים בסוף.
-
- 8. מרדדים את הבצק לעובי של כ-3 מ"מ. קורצים עיגולים בעזרת מיקד בקוטר 8 ס"מ.
-
- 9. מורחים בביצה טרופה, טובלים בשומשום שחור והופכים על מגש כשהשומשום מלמטה.
-
- 10. מורחים ביצה, מניחים מלית במרכז העיגול ומהדקים לאוזן.
-
- 11. מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים כ-12-15 דקות לגוון שחום.