- 1. מכינים את הבצק: מערבבים את החמאה ואבקת הסוכר עם כף עץ או במיקסר במשך 10 דקות, במהירות איטית.
-
- 2. מוסיפים את הביצה והחלמון, המלח, תמצית הוניל וגרידת הלימון תוך ערבוב עד שמושגת תערובת אחידה.
-
- 3. מוסיפים את הקמח בערבוב עדין עד שהבצק מתאחד.
- מעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.
-
- 4. מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים ומוסיפים את
- התבלינים המועדפים עליכם.
-
- 5. מרדדים את הבצק לעובי של מעט פחות מחצי סנטימטר. קורצים עיגולים בקוטר 9 ס''מ בעזרת כוס הפוכה, ומניחים כפית שטוחה של מלית על העיגול. מקפלים כל עיגול לצורה של אוזן המן ומהדקים.
-
- 6. מניחים את האוזניים בתבנית על נייר אפיה. אופים בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 175 מעלות במשך 20-25 דקות או עד שאוזני ההמן יזהיבו.