- 1. לבצק: שמים בקערת המיקסר את הביצים, מלח, חמאה ומחית בטטה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 2. מוסיפים את הקמח ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים.
-
- 3. למילוי: מערבבים את כל חומרי המילוי יחד בקערה.
-
- 4. מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ-1 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר כ-7 ס"מ.
-
- 5. מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים מתערובת הזרעים על עיגול הבצק.
-
- 6. מניחים את העיגולים על משטח העבודה כאשר צדם המצופה מונח כלפיי מטה, מניחים במרכז כל עיגול כפית גדושה מהמילוי.
-
- 7. מקפלים את הבצק לקבלת צורה משולשת של אוזני המן ומהדקים בעדינות.
-
- 8. אופים כ-18-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.