- . מערבבים את החומרים יבשים במיקסר עם וו גיטרה.
-
- 2. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד קבלת מרקם פירורי. להפיכת הבצק לבצק פרג, ניתן להוסיף בשלב זה לחומרים היבשים כף פרג לא טחון.
-
- 3. מוסיפים את היתר וממשיכים לעבד עד שהבצק נפרד מהדפנות.
-
- 4. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה.
-
- 5. מחמים את החלב עם הסוכר, הדבש וגרידת התפוז עד שהדבש נמס.
-
- 6. מוסיפים פרג, אגוזים, תפוח מגורד ותמצית וניל.
-
- 7. מבשלים על אש קטנה 10 דקות.
-
- 8. מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ. קורצים עיגולים בגודל 6-8 ס"מ (תלוי בגודל האוזן הרצויה).
-
- 9. בעזרת כפית מניחים במרכז העיגול את המלית הנבחרת. מקפלים את העיגול לכיוון המרכז משלושה צדדים לקבלת צורה משולשת של אוזן המן.
-
- 10. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-10 דקות.