פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אוזני המן במילוי אגוזים ותפוז

      מתכון של השף עופר גל מ'בוטיק סנטרל' בתל אביב.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אוזני המן של בוטיק סנטרל (יח
      אוזני המן של בוטיק סנטרל (יח"צ)

      מצרכים

      • לבצק:
      • 300 גר' קמח
      • 60 גר' סוכר
      • 150 גר' חמאה חתוכה לקוביות
      • 2 חלמונים
      • קורט מלח
      • למלית:
      • 300 גר' תערובת אגוזים (מלך, לוז, פיסטוק)
      • 50 גר' חמאה ממומסת
      • 3 כפות דבש
      • גרידת תפוז מתפוז אחד
      • קינמון טחון

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הבצק במעבד מזון: מעבדים את הקמח, הסוכר, והמלח. מוסיפים את החמאה ומעבדים לרגע קצר לקבלת תערובת פרורית.
      • 2. מוסיפים את החלמונים וממשיכים לעבד עד קבלת כדור בצק אחיד המתגלגל בתוך המעבד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לנוח כשעה במקרר.
      • 3. מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים.
      • 4. מרדדים את הבצק לעובי דק, קורצים עיגולים בקוטר 5-6 ס"מ. יחים במרכז כל עיגול מלית, ואוספים 3 "קצוות" עיגול אל מעל המלית לקבלת צורת האוזן.
      • 5. אופים 15 דקות ב-160 מעלות לקבלת גוון זהוב-חום.
      • 6. בוזקים מעל בעזרת מסננת קטנה מעט אבקת סוכר.
      • חומרים ל-30 אוזני המן

      עוד מתכוני עוגיות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -