- 1. מכינים את הבצק במעבד מזון: מעבדים את הקמח, הסוכר, והמלח. מוסיפים את החמאה ומעבדים לרגע קצר לקבלת תערובת פרורית.
-
- 2. מוסיפים את החלמונים וממשיכים לעבד עד קבלת כדור בצק אחיד המתגלגל בתוך המעבד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לנוח כשעה במקרר.
-
- 3. מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים.
-
- 4. מרדדים את הבצק לעובי דק, קורצים עיגולים בקוטר 5-6 ס"מ. יחים במרכז כל עיגול מלית, ואוספים 3 "קצוות" עיגול אל מעל המלית לקבלת צורת האוזן.
-
- 5. אופים 15 דקות ב-160 מעלות לקבלת גוון זהוב-חום.
-
- 6. בוזקים מעל בעזרת מסננת קטנה מעט אבקת סוכר.
-
- חומרים ל-30 אוזני המן