- 1. לבצק: שמים בקערת המיקסר את חמאה, סוכר ומלח ומערבבים עד שהחמאה התרככה וספגה את הסוכר. מוסיפים את החלמון והחלב ומערבבים כ-2 דקות נוספות.
-
- 2. מוסיפים את הקמח והשמרים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים.
-
- 3. למילוי: ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את תערובת הפטריות ומאדים קלות כ-5 דקות.
-
- 4. מוסיפים יין לבן, מבשלים כ-3 דקות ומקררים. לסנן את התערובת מנוזלי הפטריות והיין הנותרים.
-
- 5. מערבבים את גבינת הפטה עם תערובת הפטריות, מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט לפי הטעם. מוסיפים את הקמח והחלמון ביצה ומניחים בצד להתייצבות.
-
- 6. מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ-1 וקורצים עיגולים בקוטר כ-7 ס"מ.
-
- 7. מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים פרג טחון על עיגול הבצק.
-
- 8. מניחים את העיגולים על משטח העבודה כאשר צידם המצופה מונח כלפיי מטה, מניחים במרכז כל עיגול כפית גדושה מהמילוי.
-
- 9. מקפלים את הבצק לקבלת צורה משולשת של אוזני המן ומהדקים בעדינות.
-
- 10. אופים כ-18-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.