- 1. מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך ונעים למגע. מכניסים למקרר לשעה.
-
- 2. מכינים את המילוי: מערבבים את כל חומרי המילוי ואם רוצים, משדרגים בתוספות.
-
- 3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
-
- 4. על גבי משטח מקומח, מרדדים את הבצק לעלה בעובי של 3-5 מ"מ. (מומלץ לחלק את הבצק לשלושה חלקים ולעבוד בכל פעם עם חלק אחד בלבד).
-
- 5. יוצרים עיגולים בעזרת חותכן או כוס בגודל הרצוי. (המאפים גדלים באפייה, קחו זאת בחשבון).
-
- 6. מניחים במרכז כל עיגול כפית מהמלית ומקפלים לצורת אוזן המן.
-
- 7. מסדרים במרווחים בתבנית אפייה ואופים כעשרים דקות, עד שהמאפים מזהיבים בשוליים.
-
- 8. הערה: אפשר בהחלט לקפל את העיגולים לחצאים ולקבל סהרונים נחמדים. במקרה זה, מומלץ למרוח בחלמון מהול במעט מים ולזרות שומשום או גבינת קשקבל מגוררת.