סלט פיקל ברוטב דבש
באדיבות מעדניית הבשרים "לבקוביץ 1928".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לסלט:
- 300 גרם פיקל חתוך לרצועות
- 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
- 2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות
- 2 פלפלים ירוקים חתוכים לרצועות
- קופסת תירס
- 1 קופסת שימורים של לבבות דקל חתוכים לעיגולים
- לרוטב:
- ¼ כוס רוטב בלסמי
- 2 כפיות חרדל דיז'ון
- 3 כפיות דבש
- 1 כף סומסום
- ¾ כוס שמן זית
אופן ההכנה
- 1. מערבבים היטב את החומרים לסלט.
- 2. לערבב היטב את החומרים לרוטב עם מטרפה ולהוסיף לסלט.
- מתכון לשמונה סועדים.