וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבדי עוף על סלט טאבולה

אבי ביטון מסביר לכם את אומנות סלט הטאבולה ומראה איך להימנע מהטעות הכי נפוצה בתהליך ההכנה. סלט ירקרק ובריא שאפשר להגיש בארוחה חגיגית או להביא לעבודה

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • מצרכים:
  • 1 כוס בורגול גס
  • 3 צרורות פטרוזיליה, קצוצה דק
  • 1/2 צרור נענע, קצוצה דק
  • 1 בצל ירוק
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס מיץ לימון טרי
  • 300 גרם כבדי עוף נקיים
  • מלח
  • פלפל
  • לקישוט:
  • 2 עגבניות חתוכות לרבעים
  • 2 צנוניות טריות פרוסות דק

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. משרים את הבורגול במים כשעה במים קרים עד שהוא תופח. מסננים.
  • 2. שמים בקערה את הבורגול, מוסיפים את הפטרוזיליה, את הנענע והבצל מערבבים היטב. מוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון, ממליחים ומניחים בצד.
  • 3. מורחים שמן זית על כבדי העוף וצולים כ3 דק על פלאנצ'ה לוהטת.
  • 4. מגישים על הסלט בתוספת עגבניות וצנוניות טריות.
  • סביצ'ה דג על מצע בורגול

  • קרוסטיני עם ממרח כבד וריבת בצל

  • סלט "כל העגבניות"

  • סלט טאקו פיקנטי

  • סלט גיאורגי עם עוף

  • סלט ביצים פיקנטי

  • סלט פיקל ברוטב דבש

  • סלט עוף קר

  • בורקסים במילוי בשר

  • חזה אווז עם סלט עלים וצנוניות

  • ארוחה ב-10 דקות: סלט ירקות פריך עם שייטל צרוב

  • סלט לאב גאי תאילנדי

  • סלט ביצים עם בצל מטוגן

  • השף אביב משה עם קבב אסייאתי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully