וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט ירוק בפירות ובשר מעושן

מתכון של חברת "אסם"

מתכון מאת: מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1 חב' עלי בייבי צעירים
  • 1 חב' עירית
  • 1 צרור מנטה
  • נתח לדר
  • 1 מנגו קלוף פרוס
  • 2 יח' אגס פרוס
  • 120 גר' בשר כתף בקר מעושן + חזה אווז מעושן
  • מיני קרוטונים של אסם
  • לרוטב :
  • 6 כפות "מיונס" אסם
  • 4 שיני שום כתושות
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מעט יין לבן

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את העירית ל-3-5 ס"מ. מפרידים את עלי המנטה מהגבעולים.
  • 2. מערבבים את המנטה, עלי הבייבי והעירית.
  • 3. חותכים את הבשר ומפזרים על העלים.
  • 4. מקלפים ומסדרים את המנגו מסביב. מפזרים את פלחי האגס ואת הקרוטונים. קורעים את הלדר ומפזרים מעל.
  • 5. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב, פרט ליין. מוסיפים את היין בהדרגה, עד לסמיכות הרצויה. מגישים לצד הסלט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully