מתכונים חמים

השף אביב משה עם קבב אסייאתי

הקבב הביתי זוכה לטיפול מיוחד, עם תיבול אסיאתי וסלט ירוק מלא טעמים מהמזרח

מתכון מאת: אביב משה, מועצת הלול
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 3-4 מנות
  • לקבב:
  • 500 גרם בשר הודו טחון (ניתן להשתמש בחזה או שווארמה)
  • 3 כפות בצל סגול קצוץ דק מאוד
  • 3 פרוסות לחם לחות ללא החלק הקשה
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות כוסברה קצוצה
  • 2 כפות ג'ינג'ר כבוש קצוץ
  • 1 כפית שומשום לבן
  • 1 כפית שומשום שחור
  • 1 כף גרידת לימון
  • 3 כפות קוביות קטנטנות של פלפל אדום
  • 1 כף פלפל ירוק טרי קצוץ דק
  • 1 ביצה
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף סילאן
  • 1/2 כף שמן שומשום
  • לסלט:
  • עלים מ-1/2 צרור נענע
  • עלים מ-4 גבעולי בזיליקום
  • 3 גבעולי שמיר, קצוצים גס
  • חבילה קטנה (120 גרם) עלי בייבי
  • 2 כפות בוטנים קלויים גרוסים
  • חופן קטן אגוזי קשיו קלויים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1/2 כף סילאן
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב יחד את כל מרכיבי הקבב ויוצרים קציצות עגולות ושטוחות.
  • 2. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים כ 2-3 דקות מכל צד עד הזהבה.
  • 3. להכנת הסלט, שמים את כל המצרכים בקערה, מתבלים בסויה, סילאן ושמן זית ומערבבים היטב.
  • 4. מגישים את הקבב עם הסלט.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully