קבב עוף ופיסטוקים

במסגרת ההכנות לחגיגות יום העצמאות, אבי ביטון מכין קבב דווקא מבשר פרגית, ומוסיף לתערובת התבלינים פיסטוקים, שמשדרגים את השיפוד ונותנים לו טוויסט קראנצ'י

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
(צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • ל-12 קבבים:
  • 600 גרם בשר פרגיות טחון
  • 5 כפות פיסטוק חלבי קלוף, קלוי וקצוץ
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1 כפית כמון
  • כפית מלח
  • 1 בצל גדול, קצוץ דק מאוד
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה/ פטרוזיליה
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • לטיגון:
  • 4 כפות שמן זית
  • להגשה:
  • פיתות
  • טחינה
  • 1/2 פלפל חריף, נקי מגרעינים וקצוץ דק
  • עגבניות חתוכות
  • חמוצים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים. יוצרים מהתערובת קציצות עגולות ושטוחות מעט, שומרים במקרר שעתיים לפחות.
  • 2. מחממים גריל פחמים או מחבת פסים, שמים שמן זית, וצולים את הקציצות 3-4 דקות מכל צד. מגישים עם טחינה, עגבנייה, פלפל חריף, חמוצים ופיתות.
  • מרינדה לימונית למנגל

  • פיתות כמו באבולעפיה

  • קבב על בסיס עגל וטלה

  • בולטים טוניסאיים

  • קציצות עוף ברוטב פלפלים

  • קציצות עוף ומלא ירוקים

  • קציצות עוף בקארי

  • קציצות הודו ברוטב עגבניות שרי ונענע

  • מרק צ'ורבה דה פרישוארה

  • קציצות גונדי במרק צח

  • קציצות הודו וירקות ברוטב עגבניות ואפונה

  • קציצות אפויות

  • קציצות עוף בבצק עלים

  • קציצות עוף ותפוח מוקפץ

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully