וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קבב עוף ופיסטוקים

במסגרת ההכנות לחגיגות יום העצמאות, אבי ביטון מכין קבב דווקא מבשר פרגית, ומוסיף לתערובת התבלינים פיסטוקים, שמשדרגים את השיפוד ונותנים לו טוויסט קראנצ'י

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • ל-12 קבבים:
  • 600 גרם בשר פרגיות טחון
  • 5 כפות פיסטוק חלבי קלוף, קלוי וקצוץ
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1 כפית כמון
  • כפית מלח
  • 1 בצל גדול, קצוץ דק מאוד
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה/ פטרוזיליה
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • לטיגון:
  • 4 כפות שמן זית
  • להגשה:
  • פיתות
  • טחינה
  • 1/2 פלפל חריף, נקי מגרעינים וקצוץ דק
  • עגבניות חתוכות
  • חמוצים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים. יוצרים מהתערובת קציצות עגולות ושטוחות מעט, שומרים במקרר שעתיים לפחות.
  • 2. מחממים גריל פחמים או מחבת פסים, שמים שמן זית, וצולים את הקציצות 3-4 דקות מכל צד. מגישים עם טחינה, עגבנייה, פלפל חריף, חמוצים ופיתות.
  • מרינדה לימונית למנגל

  • פיתות כמו באבולעפיה

  • קבב על בסיס עגל וטלה

  • קציצות עוף ברוטב עשיר

  • קציצות אורז ועוף ברוטב פרסי אדום

  • קציצות עוף בשומר וארטישוק ירושלמי

  • קציצות עוף ותפוח מוקפץ

  • סלט עוף ונבטים ברוטב טחינה

  • קציצות דגים של מסעדת שיינע

  • הקציצות של דודה מסודי

  • סופריטו עם קובה לפסח

  • סיר פתיתים עם ירקות ופרגיות

  • קציצות עוף פריכות

  • מרק צ'ורבה דה פרישוארה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully