קבב על בסיס עגל וטלה
מתכון של יוסף זוזו חנא מסעדת מגדלנה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- מיועד ל ק"ג וחצי בשר- מומלץ לערבב 70% עגל ו-30% טלה טחון גס בתיבול תערובת תבלינים. יש לקצוץ קילו וחצי בשר עגל וטלה מעורבבים בטחינה גסה. מומלץ לקרר מעט את הבשר ולאחר מכן לתבל בתערובת המצוינת מטה:
 - לתערובת
 - 1 כפית מלח
 - 1 כפית פלפל שחור
 - 1/2 כפית כמון
 - חופן פטרוזיליה טרייה קצוצה דק
 - 3 כפות שמן זית
 - 1/2 כוס צנוברים שלמים
 
אופן ההכנה
- 1. לערבב הכל עם הבשר ולקרר עד שהמסה תתפס ותקלט
 - 2. יש לקרוץ לעגולים מוארכים ולשפד יחדיו ולקרר על מנת שדבר לא יפול מהשיפוד- ניתן להניח רצועות בצל בין קבב לקבב
 
