קבב על בסיס עגל וטלה
מתכון של יוסף זוזו חנא מסעדת מגדלנה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- מיועד ל ק"ג וחצי בשר- מומלץ לערבב 70% עגל ו-30% טלה טחון גס בתיבול תערובת תבלינים. יש לקצוץ קילו וחצי בשר עגל וטלה מעורבבים בטחינה גסה. מומלץ לקרר מעט את הבשר ולאחר מכן לתבל בתערובת המצוינת מטה:
- לתערובת
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית כמון
- חופן פטרוזיליה טרייה קצוצה דק
- 3 כפות שמן זית
- 1/2 כוס צנוברים שלמים
אופן ההכנה
- 1. לערבב הכל עם הבשר ולקרר עד שהמסה תתפס ותקלט
- 2. יש לקרוץ לעגולים מוארכים ולשפד יחדיו ולקרר על מנת שדבר לא יפול מהשיפוד- ניתן להניח רצועות בצל בין קבב לקבב