קבב על בסיס עגל וטלה

מתכון של יוסף זוזו חנא מסעדת מגדלנה

מתכון מאת: יוסף זוזו חנא, מערכת וואלה!
שיפודים ליום העצמאות של מגדלנה.
שיפודים ליום העצמאות של מגדלנה

מצרכים

  • מיועד ל ק"ג וחצי בשר- מומלץ לערבב 70% עגל ו-30% טלה טחון גס בתיבול תערובת תבלינים. יש לקצוץ קילו וחצי בשר עגל וטלה מעורבבים בטחינה גסה. מומלץ לקרר מעט את הבשר ולאחר מכן לתבל בתערובת המצוינת מטה:
  • לתערובת
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית כמון
  • חופן פטרוזיליה טרייה קצוצה דק
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס צנוברים שלמים

אופן ההכנה

  • 1. לערבב הכל עם הבשר ולקרר עד שהמסה תתפס ותקלט
  • 2. יש לקרוץ לעגולים מוארכים ולשפד יחדיו ולקרר על מנת שדבר לא יפול מהשיפוד- ניתן להניח רצועות בצל בין קבב לקבב

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully