מתכונים חמים

שיפוד פלאנק סטייק עם גרמולטת שום ירוק

מתכון של בועז פלד ממסעדת מטבח לילה

מתכון מאת: בועז פלד, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

שיפוד פלאנק עם שום ירוק של מטבח לילה (צילום: אפיק גבאי)

מחשבון המרות

מצרכים

  • נתח פלאנק מיושן
  • 1/2 כוס עלים של שום ירוק (צריכים להיות ירוקים וחלקים)
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1 כפית פלפל חריף ירוק קצוץ
  • 1 כפית צנונית קצוצה לגפרורים
  • 1 כפית לימון קצוץ עם הקליפה
  • 1/4 כוס שמן זית
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. במכתש ועלי כותשים את השום עם מעט מלח ים גס עד למחית חלקה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
  • 2. את שיפוד הפלאנק מתבלים בפלפל שחור ומלח וצולים על הגחלים הכי חמות צלייה קצרה לדרגת מדיום רר ומגישים לצד הגרמולטה.
  • 3. לגרמולטה – ניתן להוסיף גם פרוסות של שקד ירוק צעיר קצוץ דק מאוד, הפלפל החריף הירוק יכול להיות גם אדום.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully