וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה עם שום ירוק ובצל ירוק

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

פסטה אביבית. נמרוד סונדרס
פסטה אביבית

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1 חבילה (500 גרם) פסטה קצרה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 גבעולי שום ירוק
  • 2 גבעולי בצל ירוק (החלק הלבן בלבד)
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • להגשה:
  • בלוק גבינת פטה או בולגרית מפוררת
  • מעט טבסקו
  • 1 קליפת לימון מגוררת

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים פסטה במי מלח רותחים, 10-8 דקות, עד לדרגת אל דנטה.
  • 2. במקביל, על אש בינונית, מחממים מחבת גדולה או ווק עם שמן זית, ומקפיצים את השום הירוק והחלק הלבן של הבצל הירוק במשך דקה-שתיים, כדי לשמור אותם רעננים במיוחד.
  • 3. מסננים את הפסטה, מוסיפים למחבת, מתבלים, ומקפיצים יחד עוד דקה-שתיים. מוסיפים גבינה מפוררת, טבסקו וקליפת לימון, ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully