פסטה עם פטריות ושקדים
מנה פשוטה אך טעימה מאד. הבזליקום מוסיף ניחוח והשקדים מוסיפים קראנץ'
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-3 אנשים:
- 250 גרם ספגטי מקמח מלא
- 500 גרם פטריות (שמפיניון, ירדן, פורטובלו)
- שמן זית לטיגון
- מעט מלח צ'ילי
- מעט פלפל שחור
- 2 כפות שקדים פרוסים
- חופן עלי בזיליקום
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הספגטי עפ"י הוראות היצרן.
- 2. קוצצים את הפטריות ומקפיצים בשמן זית במשך 2 דקות, מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי.
- 3. מוסיפים את הפסטה לפטריות שבמחבת, מערבבים, מוסיפים עוד מעט שמן זית, טועמים ומתקנים תיבול.
- 4. מעבירים לקערה, קורעים עלי בזיליקום ומפזרים מעל, מוסיפים שקדים ומגישים.