פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פסטה עם פטריות ושקדים

      מנה פשוטה אך טעימה מאד. הבזליקום מוסיף ניחוח והשקדים מוסיפים קראנץ'

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אורן גולדפינגר (נמרוד סונדרס)
      אורן גולדפינגר (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-3 אנשים:
      • 250 גרם ספגטי מקמח מלא
      • 500 גרם פטריות (שמפיניון, ירדן, פורטובלו)
      • שמן זית לטיגון
      • מעט מלח צ'ילי
      • מעט פלפל שחור
      • 2 כפות שקדים פרוסים
      • חופן עלי בזיליקום

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את הספגטי עפ"י הוראות היצרן.
      • 2. קוצצים את הפטריות ומקפיצים בשמן זית במשך 2 דקות, מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי.
      • 3. מוסיפים את הפסטה לפטריות שבמחבת, מערבבים, מוסיפים עוד מעט שמן זית, טועמים ומתקנים תיבול.
      • 4. מעבירים לקערה, קורעים עלי בזיליקום ומפזרים מעל, מוסיפים שקדים ומגישים.

      עוד מתכוני פסטה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -