וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה עם פטריות ושקדים

מנה פשוטה אך טעימה מאד. הבזליקום מוסיף ניחוח והשקדים מוסיפים קראנץ'

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה

אורן גולדפינגר. נמרוד סונדרס
אורן גולדפינגר

מצרכים למתכון

  • ל-3 אנשים:
  • 250 גרם ספגטי מקמח מלא
  • 500 גרם פטריות (שמפיניון, ירדן, פורטובלו)
  • שמן זית לטיגון
  • מעט מלח צ'ילי
  • מעט פלפל שחור
  • 2 כפות שקדים פרוסים
  • חופן עלי בזיליקום

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הספגטי עפ"י הוראות היצרן.
  • 2. קוצצים את הפטריות ומקפיצים בשמן זית במשך 2 דקות, מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי.
  • 3. מוסיפים את הפסטה לפטריות שבמחבת, מערבבים, מוסיפים עוד מעט שמן זית, טועמים ומתקנים תיבול.
  • 4. מעבירים לקערה, קורעים עלי בזיליקום ומפזרים מעל, מוסיפים שקדים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully