פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פסטה עם תאנים טריות, אגוזים מקורמלים וגבינת עזים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פסטהפרווהכשר
      פסטה עם יוגורט, תאנים טריות, אגוזים מקורמלים וגבינת עיזים (דנה מלמד)
      פסטה עם יוגורט, תאנים טריות, אגוזים מקורמלים וגבינת עיזים (דנה מלמד)

      מצרכים

      • 100 גר' אגוזי לוז
      • 3 כפות סוכר +כף מים
      • 500 גר' פסטה (אני השתמשתי בפפרדלה אבל גם פסטה קצרה מכל סוג שהוא תתאים)
      • 200 גר גבינת עזים מפוררת (מומלץ סנט מור)
      • 8-10 תאנים טריות חתוכות לפלחים
      • 500 מ"ל יוגורט עזים משובח
      • 2 כפות שמן זית
      • מלח
      • פלפל שחור גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. ממיסים את הסוכר והמים עד לקבלת סירופ קרמל. מוסיפים את האגוזים ומערבבים בכף עץ עד שהם מצופים בקרמל מבריק וזהוב. מסירים מהאש.
      • 2. מבשלים את הפסטה לפי הוראת היצרן.
      • 3. בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים יוגורט עם שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים 3-2 דקות ומכבים את האש.
      • 4. מערבבים את הפסטה עם היוגורט ומוסיפים תאנים ואגוזים מקורמלים.
      • 5. מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים למעלה את הגבינה המפוררת, כמה טיפות של שמן זית ומלח גס.

      עוד מתכוני פסטה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -