- 1. להכנת מחית סלק: מחממים תנור לחום גבוה של 220 מעלות. עוטפים את הסלקים בנייר אלומיניום ואופים עד שהם מתרככים. מסירים את הקליפה וטוחנים למחית חלקה.
-
- 2. מערבבים את שני סוגי הקמחים עם המלח ומוסיפים לקערת המעבד. מעבדים לתערובת פירורית ומוסיפים את החלמונים. אם הבצק רטוב מידי, מוסיפים מעט קמח.
-
- 3. מוציאים את הבצק, אוספים לכדור ועוטפים בניילון נצמד. מניחים במקרר למנוחה של שעתיים.
-
- 4. חממים שמן זית וקולים בו את האגוזים כשתי דקות. מוציאים ומניחים בצד.
-
- 5. מבשלים את הפסטה 3-4 דקות במי מלח רותחים. מסננים ומערבבים עם השמן שבו טיגנו את האגוזים.
-
- 6. מערבבים את הפסטה עם האגוזים, נבטי החמניה, הרוקפור ומיץ הלימון וקליפת הלימון המגוררת ומגישים.