וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה עם פלפלים ושקדים

מתכון של אלינוער רבין לפסטה עם פלפלים ושקדים, באדיבות מועצת הפירות

מתכון מאת: מערכת וואלה!

פסטה עם פלפלים ושקדים. מערכת וואלה!
פסטה עם פלפלים ושקדים

מצרכים למתכון

  • חומרים ל- 4 מנות:
  • 250 גרם פסטה
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים צהובים
  • 2 פלפלים ירוקים
  • רבע כוס שמן זית
  • חצי כפית שום כתוש
  • מלח ומעט טבסקו
  • 3 כפות מיץ לימון
  • כף חומץ בלסמי
  • כוס שקדים מולבנים קלויים

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הפלפלים לרבעים לגובה, מרחיקים גבעולים וגרעינים. פורסים את רבעי הפלפלים לרצועות ברוחב חצי ס"מ, מניחים על מגבות נייר לספיגת חלק מהלחות.
  • 2. מטגנים כ-10 דקות בשמן זית על אש גבוהה תוך בחישה, עד שהפלפלים מתחילים להשחים. מסירים מהאש, מצננים מעט ומתבלים בשמן הנותר, בשום, מלח, טבסקו, מיץ לימון וחומץ בלסמי.
  • 3. בינתיים מבשלים את הפסטה עד אל-דנטה, מסננים ומניחים בקערת הגשה. מפזרים מעל את תערובת הפלפלים, מקשטים בהרבה שקדים ומגישים מיד. אפשר להגיש עם גבינת פרמזן מגוררת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully