קבב בטעם של פעם
רפי אהרונוביץ' ממועצת הבקר עם מתכון שיחזיר אתכם לימי העצמאות של פעם, כשהייתם יוצאים אל הטבע עם מנגל בבגאז' של האוטו, ומתחילים לנפנף.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-18 קבבים רציניים:
- 600 גר' שפונדרה ו-600 גר' צוואר, טחונים ומעורבבים
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 בצל בינוני קצוץ דק
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1 כפית סודה לשתייה מומסת בשליש כוס מים פושרים
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את הבצל במעט שמן, מקררים ושומרים את השמן.
- 2. מערבבים את היטב את כל החומרים, יוצרים קציצות ומניחים במקרר למשך הלילה במקרר. למחרת צולים על הגריל (ניתן לשמור את הקציצות במקפיא).