קבב בטעם של פעם
רפי אהרונוביץ' ממועצת הבקר עם מתכון שיחזיר אתכם לימי העצמאות של פעם, כשהייתם יוצאים אל הטבע עם מנגל בבגאז' של האוטו, ומתחילים לנפנף.
קבבים של רשת פלקון (צילום: יח"צ)
מחשבון המרות
- ל-18 קבבים רציניים:
- 600 גר' שפונדרה ו-600 גר' צוואר, טחונים ומעורבבים
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 בצל בינוני קצוץ דק
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1 כפית סודה לשתייה מומסת בשליש כוס מים פושרים
- 1. מטגנים את הבצל במעט שמן, מקררים ושומרים את השמן.
- 2. מערבבים את היטב את כל החומרים, יוצרים קציצות ומניחים במקרר למשך הלילה במקרר. למחרת צולים על הגריל (ניתן לשמור את הקציצות במקפיא).
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה