וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קבב בטעם של פעם

רפי אהרונוביץ' ממועצת הבקר עם מתכון שיחזיר אתכם לימי העצמאות של פעם, כשהייתם יוצאים אל הטבע עם מנגל בבגאז' של האוטו, ומתחילים לנפנף.

מתכון מאת: מערכת וואלה!

קבבים של רשת פלקון.
קבבים של רשת פלקון

מצרכים למתכון

  • ל-18 קבבים רציניים:
  • 600 גר' שפונדרה ו-600 גר' צוואר, טחונים ומעורבבים
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כפית סודה לשתייה מומסת בשליש כוס מים פושרים

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל במעט שמן, מקררים ושומרים את השמן.
  • 2. מערבבים את היטב את כל החומרים, יוצרים קציצות ומניחים במקרר למשך הלילה במקרר. למחרת צולים על הגריל (ניתן לשמור את הקציצות במקפיא).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully