כדורי בשר
ברוטב עגבניות, ליד פסטה, או סתם מטוגנים במחבת: מה שבטוח הוא שאיך שלא מכינים אותם, תמיד קשה לעמוד בפני כדורי בשר עסיסיים וטעימים במיוחד.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/2 קילו בשר טחון
- 7 קישואים
- 2 בצלים חתוכים לקוביות
- 1 ביצה
- 1 צרור כוסברה
- נענע (כמה עלים)
- 1 רסק עגבניות קטן
- מלח פלפל לפי הטעם
- 1 1/2 כוסות מים
- פירורי לחם
- מעט שמן לטיגון
- 2 עגבניות בשלות
אופן ההכנה
- 1. מערבבים יחד בשר טחון, בצל חתוך לקוביות, ביצה, קישוא מגורר, כוסברה חתוכה דק ונענע חתוכה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
- 2. יוצרים כדורים קטנים מתערובת הבשר שהתקבלה, מגלגלים בפירורי לחם ומטגנים מעט בשמן.
- 3. מטגנים בסיר מעט שמן, רסק עגבניות, שתי עגבניות חתוכות לקוביות ושישה קישואים פרוסים דק (חצי ס''מ).
- 4. מכניסים את הכדורים ומבשלים חצי שעה או עד שמוכן. מגישים ליד פסטה או פשוט על צלחת.