וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קבבוני בקר

השף ירון שהרבני מ"קפה טאטי" שבגבעתיים חושף את המתכון שלו לקבב המושלם. הסוד: האיזון המדויק בין כל סוגי הבשר, כך שלא יהיה יותר מדי שומן, מבלי לאבד מהטעם.

מתכון מאת: מערכת וואלה

קבב. שלומי מזור,
קבב/שלומי מזור

מצרכים למתכון

  • ל-30 קציצות:
  • 1 ק"ג שייטל
  • 1 ק"ג שפונדרה
  • 1 ק"ג צוואר
  • 150 גרם שומן כבש
  • 300 גרם בצל יבש קצוץ
  • 1/2 2 כפיות פלפל לבן
  • 1/2 3 כפיות בהרת
  • 1/2 3 כפיות מלח
  • זר פטרוזילה
  • זר כוסברה קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את הבשר במטחנת בשר טחינה גסה.
  • 2. קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מקררים ומוסיפים לבשר.
  • 3. מוסיפים לתערובת הבשר בהרת, מלח, פלפל לבן, פטרוזיליה וכוסברה ומערבבים.
  • 4. יוצרים מהתערובת קציצות בגודל של 65-70 גר'. צולים על האש במשך 3 דקות מכל צד.
  • 5. ניתן לשפד את הקבבונים ולאכול אותם כשיפוד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully