קבב כבש צלוי בטריאקי
העשן כבר מתחיל לעלות. שפדו ותבלו זאת בעצמכם
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3/4 כוס רוטב טריאקי "קיקומן"
- 1/4 כוס יין לבן יבש
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 2 כפות שמן
- 1/4 כפית אורגנו
- 1/4 כפית אבקת שום
- 1 ק"ג בשר כבש חתוך לקוביות
- 4 שיפודי עץ
אופן ההכנה
- 1. לערבב רוטב טריאקי, יין, פלפל, שמן, אורגנו ושום.
- 2. לשפוך את הרוטב לתוך השקית ולערבב את הבשר, לסגור את השקית היטב ולנער בעדינות. לשמור במקרר כ- 4 שעות.
- 3.להוציא את קוביות הבשר מהשקית (לשמור על הרוטב) ולהשחיל על השיפודים.
- 4.לצלות בגריל 12-15 דקות. להפוך מידי פעם ולמרוח את שאריות הרוטב על הבשר.