עוף ברביקיו ברוטב טריאקי, חרדל ודבש
העשן כבר מתחיל לעלות. מתכון לחזה עוף ברוטב מהגוני מתקתק
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/2 - 1 כף חרדל דיז'ון
- 1/2- 1 כף דבש
- 1 שן שום גדולה כתושה
- 6 חצאי חזה עוף ללא עצם
- 1/3 כוס רוטב טריאקי של "קיקומן"
אופן ההכנה
- 1. לערבב חרדל, דבש ושום ולהוסיף בהדרגה רוטב טריאקי.
- 2. למרוח ביסודיות את חזה העוף ברוטב משני צדדיו.
- 3. לצלות בגריל כ- 15 דקות להפוך מידי פעם ולמרוח מן הרוטב על העוף.