וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כדורי בשר מאודים

משתוקקים לטעם יפני עדין, למנה ראשונה שלא רואים כל יום? עומר מילר, שף מסעדות "שולחן" ו"חדר האוכל" עם מתכון לכדורי בשר מאודים בלתי נשכחים.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1/2 ק"ג בשר בקר טחון
  • 1 ביצה
  • 5 פטריות שיטאקי מיובשות
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1כף רוטב סויה
  • 1/2 כף שמן שומשום
  • 1 כוס אורז לסושי
  • 3 גבעולי בצל ירוק חתוך לרצועות

אופן ההכנה

  • 1. משרים את האורז ללילה במקרר.
  • 2. משרים את פטריות השיטאקי המיובשות במים חמים למשך חצי שעה. סוחטים וקוצצים.
  • 2.מערבבים בקערה את כל המצרכים פרט לאורז.
  • 3. צרים קציצות בגודל כדור פינג פונג ומצפים אותן באורז המושרה והמסונן. מניחים על גבי כלי האידוי ומאדים מעל מים רותחים כחצי שעה.
  • 4. מגישים לצד רוטב סויה, שומשום ודבש. מקשטים בבצל ירוק.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully