וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כדורי בשר מאודים

משתוקקים לטעם יפני עדין, למנה ראשונה שלא רואים כל יום? עומר מילר, שף מסעדות "שולחן" ו"חדר האוכל" עם מתכון לכדורי בשר מאודים בלתי נשכחים.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1/2 ק"ג בשר בקר טחון
  • 1 ביצה
  • 5 פטריות שיטאקי מיובשות
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1כף רוטב סויה
  • 1/2 כף שמן שומשום
  • 1 כוס אורז לסושי
  • 3 גבעולי בצל ירוק חתוך לרצועות

אופן ההכנה

  • 1. משרים את האורז ללילה במקרר.
  • 2. משרים את פטריות השיטאקי המיובשות במים חמים למשך חצי שעה. סוחטים וקוצצים.
  • 2.מערבבים בקערה את כל המצרכים פרט לאורז.
  • 3. צרים קציצות בגודל כדור פינג פונג ומצפים אותן באורז המושרה והמסונן. מניחים על גבי כלי האידוי ומאדים מעל מים רותחים כחצי שעה.
  • 4. מגישים לצד רוטב סויה, שומשום ודבש. מקשטים בבצל ירוק.
  • קישואים מאודים

  • שו-מאי (כיסון מאודה) בשר לבן

  • מוסקה יוונית

  • קטאייף במילוי שפונדרה

  • גזרים ממולאים בשר

  • גולאש אוסובוקו

  • סלט אטריות רענן

  • קציצות ברוטב חמוסטה חמצמץ

  • עגבניות ממולאות בשר

  • מרק קרופניק עם טעם משגע

  • וייסבראטן פיטריות וערמונים

  • תבשיל קארי עם פרוסות שייטל צרובות

  • אוסובוקו וארטישוק ירושלמי

  • לחי בקר בסגנון תימני

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully