וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כדורי בשר מאודים

משתוקקים לטעם יפני עדין, למנה ראשונה שלא רואים כל יום? עומר מילר, שף מסעדות "שולחן" ו"חדר האוכל" עם מתכון לכדורי בשר מאודים בלתי נשכחים.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1/2 ק"ג בשר בקר טחון
  • 1 ביצה
  • 5 פטריות שיטאקי מיובשות
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1כף רוטב סויה
  • 1/2 כף שמן שומשום
  • 1 כוס אורז לסושי
  • 3 גבעולי בצל ירוק חתוך לרצועות

אופן ההכנה

  • 1. משרים את האורז ללילה במקרר.
  • 2. משרים את פטריות השיטאקי המיובשות במים חמים למשך חצי שעה. סוחטים וקוצצים.
  • 2.מערבבים בקערה את כל המצרכים פרט לאורז.
  • 3. צרים קציצות בגודל כדור פינג פונג ומצפים אותן באורז המושרה והמסונן. מניחים על גבי כלי האידוי ומאדים מעל מים רותחים כחצי שעה.
  • 4. מגישים לצד רוטב סויה, שומשום ודבש. מקשטים בבצל ירוק.
  • קישואים מאודים

  • שו-מאי (כיסון מאודה) בשר לבן

  • כבד עגל ביין אדום

  • וייסבראטן פיטריות וערמונים

  • עוף ותפוחי אדמה בשקית אפייה

  • תבשיל צוואר וירקות כתומים

  • קטאייף במילוי שפונדרה

  • שעועית ירוקה מוקפצת בטחינה עם צ'ילי

  • סלט אטריות רענן

  • סלט יווני (חוריאטיקי)

  • פיתה שרופה עם בשר וביצה

  • גולאש אוסובוקו

  • קציצות דגים של מסעדת שיינע

  • פלאפל עם חציל קלוי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully