וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שו-מאי (כיסון מאודה) בשר לבן

מתכון של השף אורי בייטנר ממסעדת "דים סאם".

מתכון מאת: מערכת וואלה

דים סאם. Artoday
דים סאם

מצרכים למתכון

  • חומרים לבצק:
  • 1/2 ק"ג קמח לבן
  • 1 ביצה
  • 200-250 מ"ל מים
  • חומרים למלית:
  • 1/2 קילו בשר לבן (ירך) קצוץ דק
  • 150 גר' גרם שומן חזיר
  • כ-3 פטריות שיטאקי (מושרות כשעתיים במים רותחים וקצוצות דק)
  • 10 גר' ג'ינג'ר מגורד
  • 50 גר' בצל ירוק
  • 50 גר' גזר קצוץ דק
  • 25 גר' רוטב צדפות
  • 25 מ"ל שמן שומשום
  • 100 גר' ערמוני מים קצוצים
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 25 גר' שום כתוש
  • 2 כפות סויה

אופן ההכנה

  • 1. הכנת הבצק: מערבבים את החומרים, מעבדים את הבצק כ-10 דקות ולהניח בצד מכוסה למשך חצי שעה.
  • 2. מרדדים את הבצק לעובי של כחצי מ"מ וחותכים לריבועים של 7-10 ס"מ מרובע.
  • 3. הכנת המלית: מערבבים את החומרים לכדי תערובת אחידה ומתחילים למלא את ריבוע הבצק לצורת שקיק פתוח.
  • מניחים בכלי אידוי מבמבוק על מצע כרוב.
  • 4. מאדים את השומאי בכלי סגור ברתיחה חזקה כ-7 דקות ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully