פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שו-מאי (כיסון מאודה) בשר לבן

      מתכון של השף אורי בייטנר ממסעדת "דים סאם".

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      דים סאם (Artoday)
      דים סאם (Artoday)

      מצרכים

      • חומרים לבצק:
      • 1/2 ק"ג קמח לבן
      • 1 ביצה
      • 200-250 מ"ל מים
      • חומרים למלית:
      • 1/2 קילו בשר לבן (ירך) קצוץ דק
      • 150 גר' גרם שומן חזיר
      • כ-3 פטריות שיטאקי (מושרות כשעתיים במים רותחים וקצוצות דק)
      • 10 גר' ג'ינג'ר מגורד
      • 50 גר' בצל ירוק
      • 50 גר' גזר קצוץ דק
      • 25 גר' רוטב צדפות
      • 25 מ"ל שמן שומשום
      • 100 גר' ערמוני מים קצוצים
      • 1 כף אבקת סוכר
      • 25 גר' שום כתוש
      • 2 כפות סויה

      אופן ההכנה

      • 1. הכנת הבצק: מערבבים את החומרים, מעבדים את הבצק כ-10 דקות ולהניח בצד מכוסה למשך חצי שעה.
      • 2. מרדדים את הבצק לעובי של כחצי מ"מ וחותכים לריבועים של 7-10 ס"מ מרובע.
      • 3. הכנת המלית: מערבבים את החומרים לכדי תערובת אחידה ומתחילים למלא את ריבוע הבצק לצורת שקיק פתוח.
      • מניחים בכלי אידוי מבמבוק על מצע כרוב.
      • 4. מאדים את השומאי בכלי סגור ברתיחה חזקה כ-7 דקות ומגישים חם.

      מתכונים נוספים

      שו-מאי (כיסון מאודה) בשר לבן
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -