וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קישואים מאודים

בסך הכל קישואים ובצל, אבל טעים בצורה מפתיעה.

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה

קישואים מאודים ( סמדר ולטר ). מערכת וואלה
קישואים מאודים ( סמדר ולטר )

מצרכים למתכון

  • חומרים:
  • 2-3 כפות שמן רגיל
  • 1 בצל בינוני
  • 5-6 קישואים- עדיף טריים ויפים כי רצוי לא לקלף. אם הם לא יפים אפשר לקלף את כל הקליפה או לגרד מעט חלקים לא יפים בעזרת סכין.
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן במחבת גדולה. קולפים את הבצל וחותכים לחצי ואז לפרוסות דקות. מאדים בשמן עד שמתרכך, שומרים שלא יזהיב.
  • 2. פורסים את הקישואים לפרוסות דקיקות. מוסיפים למחבת, מערבבים היטב, מכסים ומאדים על אש קטנה (לא קטנה מדי), כ-20 דקות, עד שהכול מתרכך ומזהיב מעט. שימו לב לא להשחים וערבבו מדי פעם. אין צורך להוסיף מים. התבשיל צריך להתייבש אבל לא לגמרי. בסוף מוסיפים מלח ופלפל שחור. מגישים חם או בטמפ' החדר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully