- 1. בסיר מטגנים את עיגולי הבצל עד קבלת צבע חום בהיר.
-
- 2. בקערה מערבבים חזה עוף, מלח, תבלינים וביצה.
-
- 3. במעבד מזון או על מגררת ידנית מגרדים את הגזר ותפוח האדמה הקלוף. מוסיפים לקערת תערובת הקציצות, מוסיפים פירורי לחם ומערבבים.
-
- 4. יוצרים כדורים עגולים ומעט פחוסים (אם התערובת רטובה מידי וקשה ליצור כדורים הוסיפו עוד פירורי לחם) ומטגנים במעט מאוד שמן, כדקה מכל צד ומכניסים לסיר עם הבצלים.
-
- 5. מוסיפים מים ותבלינים. מכסים במכסה ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לאש בינונית נמוכה ומבשלים חצי שעה ללא ערבוב, מכוסה.
-
- 6. לילדים הגישו עם פירה או אורז, אצלי הם אוהבים בלי כלום (גם את הבצל השחום אני מורידה להם). לגדולים הגישו כמו בתמונה.